Find roen og stress ned

Kampagnepris indtil 1. August 2020 KUN kr. 27,50

Denne lydfil er til dig, der har brug for at give slip på dagens stress og få ny energi.

Det er mere end blot en lydfil – det er en hypnose session, som du kan opleve den hos mig i Hypnohuset. Forskellen er blot, at du selv kan tilrettelægge hvor og hvornår du vil gennemføre den. Og du kan gentage den så ofte du vil.

Denne lydfil er opbygget, så du bringer dit nervesystem helt i ro og på den måde kan lade op med ny energi. Samtidigt benytter jeg værktøjer, som hjælper din med at give slip på tankemylder og belastende oplevelser.

Har du udfordringer med stress, så handler det også om at skabe en rutine, hvor du giver tid til dig selv. Det kalder jeg “personlig kvalitetstid.” Lydfilen hjælper dig med at skabe den rutine.

Det er nemt:

Overfør lydfilen til din telefon. Giv dig selv lidt personlig kvalitetstid – sæt dig et roligt sted, luk øjnene og få ny energi.

Du bør bruge høretelefoner for at opnå det bedste resultat.

Få en smagsprøve

Du kan lytte til 3 minutter gratis, ved at trykke play i afspilleren herunder.

Programmet er tilrettelagt med brug af hypnotiske teknikker og konkrete værktøjer, så du lader din underbevidsthed gøre arbejdet. Samtidigt er det en meget guidet meditation der er meget afslappende. Lyt til filen nogle gange – desto mere du hører den, desto mere effektfuld bliver den.

Særlige vilkår

Pas på med at lytte til filen hvis du er optaget af andre aktiviteter, der kræver din opmærksomhed. Jeg fraråder fx at lytte til den mens du kører bil.

Lydfilen kan ikke erstatte egentlig terapi eller professionel behandling for stress. Men vil være et rigtigt godt supplement.

Samlet varighed af lydfil: 24 minutter.

Pris: kr. 125,00

OBS: Når du klikker på køb bliver du sendt videre til min on-line butik. Her bliver du først bedt om at registrere dig og acceptere ovennævnte særlige vilkår. Derefter kommer du til lydfilen – når du har betalt kan du downloade med det samme. Beklager det er lidt besværligt.

Læs om mine andre lydfiler her:

Læs også under forløb om Røgfri uden tilbagefald og Varigt vægttab