Lydsessioner

Lydfiler med hypnotisk indhold, så du kan tilrettelægge dit eget forløb eller have et bibliotek at sessioner du kan lytte til igen og igen

Lydsessioner giver dig mulighed for selv at sammensætte et udviklingsforløb med fokus på præcist de forandringer du ønsker dig.

100 dages programmerne er forløb, hvor du løbende modtager målrettede lydsessioner suppleret med inspiration via e-mails.

Lydsessioner er lydfiler, som taler direkte til dit underbevidste sind på samme måde som hvis du var til en personlig session hos mig.

Lydfiler

Smuglyt og download her

Her vil du finde en række lydfiler, som kan var en inspiration til din personlige udvikling. Det er filer jeg har skrevet manuskript til og selv har indtalt. Det betyde, at jeg bruger en del hypnotiske metoder og teknikker til at forstærke udbyttet af at lytte til dem.  For nogen kan filerne anvendes i direkte forlængelse af sessioner i min klinik. Der vil de kunne forstærke budskaberne og den forandring, der er sat i gang.

For andre vil lydfilerne fungere som en god “hypnose-træning”. Når du lytter til dem, vil du efterhånden blive mere tryg ved at gå i trance og du vil øve nogle af de værktøjer, vi konkret bruger i selve terapien.

Alle lydfiler er bygget op som “guidede meditationer” som du får det største udbytte af, når du lytter med høretelefoner.

Her finder du også underlægningsmusikken til dine egne meditationer. Det er musikfiler, som jeg selv anvender ved behandlinger. Blot ved at lytte til dem, vil du automatisk forstærke sessionen hos mig.

Har du ikke besøgt Hypnohuset endnu? Du vil helt sikkert stadig få glæde af musikken og lydfilerne.

Her kan du læse mere om mit store udvalg af lydfiler – alle til download her på siden:

Hvis du har en god idé til nye temaer for mine lydfiler, skal du ikke tøve med at kontakte mig på sten@hypnohuset.dk eller ved at ringe på 20 91 49 00.

E-Bøger

Læs mere og download her

Her finder du PDF udgaven af den lille bog “Tro på det”. Den blev hurtigt en bestseller, da jeg fik den udgivet for over 10 år siden.

Budskaberne er dog stadig aktuelle og derfor er bogen stadig yderst gavnlig.

Du kan læse mere om min bog her:

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med både bøger og lydfiler!

Hvis du ønsker at aftale tid til en behandling eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på sten@hypnohuset.dk eller ved at ringe på 20 91 49 00.