Kom godt tilbage efter stress

Stress er en advarselslampe om, at der er noget du skal forandre. Det kan være tanker, vaner eller forventninger om altid at skulle være perfekt. Det kan være der er sket store ting i dit liv, som du skal forholde dig til.

Desværre har jeg oplevet alt for mange, der ikke har lyttet og skabt de ændringer, der skulle til, for at få et godt liv i balance. De har oplevet igen og igen at komme tilbage på jobbet, for kun at opleve at få et tilbagefald.

Stress har det med at akkumulere og der ender det ofte med, at det er “dråben, der får bægret til at flyde over”. Men, hvis der kommer mange dråber, så går det galt, når man ikke har ryddet op. Det er årsagen til, at vi ikke bare kan skyde stress skyldes en enkelt ting.

Oprydning handler om at komme til bunds i årsagerne og derefter indarbejde nye tankemønstre og vaner. Det handler om at tage udgangspunkt i hele din situation og skridt for skridt finde gode løsninger.

Personlig vejleder, fortrolig samtalepartner og psykoterapeut

Dit forløb tilrettelægges 100% ud fra din situation “her-og-nu”. Er man stress ramt kan det være svært at finde overskud til at gøre ret meget aktivt. Ofte hjælper det bare at en, der vil lytte og hjælpe dig på vej med spørgsmål. Ofte handler det også om, at du lærer at slappe fuldstændigt af – blive tom for tanker i hovedet. Det er her vi starter.

Med livserfaring og et karriereforløb på mange niveauer i erhvervsvirksomheder, har jeg oplevet det meste. Jeg kender arbejdspladser på godt og ondt. Karriereræs, mobning, dårlige chefer. Det er, hvad jeg kan byde ind med som fortrolig samtalepartner.

Samtidigt er den terapeutiske værktøjkasse pænt fuld. Erfaringer for forløb med rigtigt mange klienter giver en god viden om, hvad der virker.

Forløb indeholder bl.a

1: Værktøjer til mental oprydning – Her handler det om at få lidt overskud tilbage i dagligdagen.

2: Afdækning af dine værdier – Meget ofte skyldes stress, at vi går for meget på kompromis med vores værdier. Lær at finde det, der er vigtigt for dig.

3: Tilrettelæg din dag – Her får du bl.a værktøjer til at styre din tid rigtigt, til at prioritere og planlægge realistisk.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig på http://sten@hypnohuset.dk

Helt praktisk

Et forløb vil ofte på være på 5 sessioner med 14 dage eller 3 uger imellem. Undervejs vil du øve forskellige teknikker og lytte til lydfiler, hvor begge dele vil hjælpe dig til at stresse 100% af.

Betaler du forløbet privat vil du kunne købe et klippekort med 25% rabat for 5 sessioner. Hertil kommer lydfiler for ca. kr 500,00

Hvis virksomheden betaler vil prisen være kr 5. 5220,00 + moms og lydfiler

Tag første skridt nu – find en ledig tid her

Kvinde 45 år

Kvinde, 45 år – Manglende energi

“Jeg opsøgte Sten, fordi jeg manglede energi og overskud efter en lang periode med en række store udfordringer for mig selv og min nærmeste familie. Allerede efter første gang hypnoterapi havde jeg en klar følelse af, at der var blevet ryddet grundigt op og renset ud – nærmest som en indre hovedrengøring. Efterfølgende har jeg generelt følt mig lettere og mindre bekymret. Anden gang understøttede de positive ændringer og der var jeg endvidere så heldig, at jeg i trancen mødte min skytsengel.

Jeg har følt mig helt tryg og i de bedste hænder og giver Sten min varmeste anbefaling.”

Mand 48 år

Mand, 48 år – Stress:

”Da jeg startede i forløbet var jeg kørt helt ned og sygemeldt. Gennem coachingen og hypnoterapien fandt jeg mine ressourcer frem, og jeg fik øjnene op for de muligheder, der alligevel viste sige at være for at komme videre. Det var også vigtigt for mig at få kvalificeret hjælp til at formulere klare mål og tage de nødvendige beslutninger for at realisere dem.

Kvinde 35

Sten Har hjulpet mig da jeg var allermest stressramt. Han formår at gøre en tryg og få ro på, i en ellers presset tid

For mig var vores samtaler lige så givende som selve hypnosen, det var meget vigtigt for mig, at få sat ord på min situation af en professionel, med et skarpt øje for den menneskelige psyke og et stort hjerte.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sten

Kh

Malene

Slide Content goes here