Styrk dit selvværd

Denne lydfil giver dit selvværd et boost, samtidigt med, at du giver dig selv en personlig kvalitetstid. På den måde får du både ro og lader op.

Dette er mere end en lydfil. Den vil opleves som om du er til stede til en hypnose-session hos Sten. Du vil ligeledes også opleve en stor effekt, når du lytter til lydfilen. Forskellen er blot at denne session koster en brøkdel af en normal hypnose-session, og så kan du gentage den så ofte du vil.

Prøv eventuelt lydterapi inden du booker en session hos Sten i Hypnohuset.

Prøv lydterapi

Gennem en guidet meditation, med kraftige budskaber direkte til din underbevidsthed, vil du ændre gamle tankemønstre. Og det sker samtidigt med, at både sind og krop falder helt til ro. Programmet er tilrettelagt med brug af hypnotiske teknikker og konkrete værktøjer, så du lader din underbevidsthed gøre arbejdet. Du behøver ikke forholde dig til noget. Samtidigt er det en guidet meditation der er meget afslappende. Du få hele nervesystemet i ro og lader op med ny energi.

Lyt til filen jævnligt – desto mere du hører den, desto mere effektfuld bliver den. Brug høretelefoner for at opnå det bedste resultat. Sæt dig godt tilrette, et roligt og uforstyrret sted. Luk øjnene og giv blot dig selv lov til at slappe af.

Få en smagsprøve på 3 minutter her:

Varighed af den komplette lydfil: 24 minutter

OBS: Når du køber vil du blive sendt videre til min butik. Først bliver du bedt om at acceptere vilkårene, som du kan se herunder. Derefter kommer du til betaling. Når betalingen er gennemført kan du downloade filen med det samme.

Særlige vilkår:

Du må ikke lytte til filen hvis du er optaget af andre aktiviteter, der kræver din opmærksomhed. Du må f.eks ikke køre bil.

Lydfilen erstatter ikke lægefaglig behandling eller professionel terapi, men kan gøre en stor forskel i din hverdag.

Læs om mine andre lydfiler her: