Kunderne siger..

Hypnoterapi mod stress: Jeg prøvede at åbne øjnene men kunne ikke

”Du er stressfri,” siger hypnoterapeuten Sten venligt, da vi er færdige. Fedt, tænker jeg. Men kan man hypnotisere gammel stress og angst væk? Og er jeg overhovedet stresset længere eller er det bare en skør idé i mit hoved?

Det har jeg sat mig for at finde svar på. Men inden jeg tager dig med på rejsen til hypnoterapeut og mentaltræner Sten Svenssons klinik i Hillerød får du lidt baggrund. For hvad er hypnoterapi, og hvorfor er det interessant i relation til stress og angst? Svaret på det første spørgsmål er simpelt.

Hvad er hypnoterapi
Når showhypnotisører som danske Jan Hellesøe får publikummer til at gøre alt muligt underligt på en scene kaldes det showhypnose. Terapeutisk hypnose handler om at åbne døren til det ubevidste sinds dybder ved at bringe klienten i en trancetilstand, hvor man er mest mulig modtagelig for psykoterapi.
Det er i virkeligheden en naturlig tilstand, hvor vi er dybt fokuserede på en afslappet måde. Det kan sammenlignes med at være forsvundet ind i en god bog eller en film…

Læs hele artiklen her.

Kim Selsø
Stressfar

Fængslende positiv energi og karma

Jeg købte min første session til Hypnohuset på en dealsite og jeg må indrømme at jeg efterhånden havde prøvet mange slags af denne terapiform – men Sten og jeg har nu haft et forløb, hvor mine inderste tanker og udfordringer er blevet udfordret, som aldrig før!
Jeg takker Sten og Hypnohuset for tillid, respekt og ikke mindst den kæmpe forskel der er sket inden i mig i dette forløb. De varmeste anbefalinger!

Kia Knudsgaard Birk
via hjemmeside

Jeg ville ikke have undværet oplevelsen

En rigtig god oplevelse. Steen er behagelig og nem at arbejde med, og han gør sig umage for at man er komfortabel, og med på hvad det er han har tænkt sig at gøre. Jeg kom derind for hjælp til at styrke min koncentration og til at holde op med at udskyde ting, men det der gjorde størst indtryk på mig var de redskaber til at styre mit mentale og følelsesmæssige velbefindende som jeg fik i processen. jeg følte mig desuden fantastisk godt tilpas i et par dage efter sessionen.

Jeg havde en skøn femstjernet oplevelse, og den eneste grund til at jeg ikke giver fem stjerner er, at noget af min gode oplevelse kom af hvordan jeg reagerede på at blive hypnotiseret, hvilket vil variere fra person til person.

Katrine Soares Abele
via hjemmeside

Jeg besøgte Steen 3x i starten af året og første gang tog vi fat i det, som var mit oprindelige ærinde “angst for at være passagerer i bil på motorvej” og “angst for skiløb” (efter hændelse på ski i 2013). Steen er utrolig behagelig og tillidsvækkende. Vi startede med en god snak og derefter hypnose. Intet farligt i det – vidste jeg ville kunne rejse mig hvis jeg ville. Det ville jeg ikke. Nu er begge dele testet af… har netop været i Sverige på ski og var en afslappet passagerer i bilen – ligesom jeg i den grad nød skiløb igen.

Mine varmeste anbefalinger. Tusinde tak.

Mai-Britt Bækgaard
via Facebook

Jeg kan til enhver tid anbefales Stens mangeårige erfaring og dygtige kompetencer på alle områder. Der er enhver i trygge hænder og tanker.

IIse Johannesen
via hjemmeside

Tak for i dag det er altid en rar oplevelse at besøge dig

Kirsten Bidstrup Stenhøj
via hjemmeside

Kan af hjertet anbefale Sten – man er i gode hænder hos Sten. Har været nede med stress og angst og fik super professionel hjælp, hvor jeg følte med både set, hørt og tryg. Mange tak for hjælpen.

Justyna Lerborg
via Facebook

Sportspræstation/Dart – blokering i konkurrencer

Hej Sten.

Jeg har nu været til dartturnering 2 gange efter mit besøg hos dig :-)  Det er gået  fint…. som du sagde, havde vi lavet et nyt spor i sneen og blæsten havde blæst det andet til. Så hver gang jeg går til skiven, siger jeg til mig selv,….  det er væk…det er væk !!!  Og det virker faktisk :-) Jeg kaster frit…føles lidt mærkeligt  efter at have haft problemer så længe…forsøger ikke at tænke for meget over det – Bare glad for at det virker, så tak for det !

V.h Frank

Sarah Holte

Jeg er så lykkelig for det resultat, jeg har fået af mine sessioner i Hypnohuset. Efter mange års behandling, der ikke har rykket særlig meget, kan jeg nu finde ro. Mine resultater er bedre, end jeg nogensinde turde håbe på.
Mine problemer er fjernet som byrde og eksisterer nu, som minder og som en del af min person, som jeg ikke skal slås med. Frygten er fjernet helt og jeg står tilbage med en stor læring om mig selv, som jeg ikke havde fundet inden.
Jeg har fået den bedste behandling af Sten, der har været en fantastisk guide i hypnose.
Hypnohuset får den bedste anbefaling her fra