Varigt vægttab på kun 100 dage

Det er dine vaner, der er årsagen

Det er dine vaner, der forhindrer dig i at opnå et varigt vægttab. Når du ændre vanerne vil du bryde et gammelt mønster og bane vejen for en sund livsstil med glæde, overskud og mere selvværd. Samt naturligvis nå den vægt, der er den rigtige for dig.

Sammen med en dygtig forsker i overvægt og en dygtig designer af apps har vi udviklet en enestående app. Den indholder hypnotiske, guidede meditationer, som vil hjælpe dig med at træne din indre stemme. Princippet er, at det er de små daglige skridt i den rigtige retning, der giver den store forskel.

Den er bygget op, så du over en periode arbejder med et tema ad gangen. Du lytter til lydfiler og træner nye og enkle vaner. Det handler f.eks om at skabe gode madvaner, sukkervaner og motionsvaner.

Læs mere om programmet her http://habiits.com/dk/ 

Programmet er i en testfase og ikke helt frigivet endnu. Men skriv dig op på habiits hjemmeside, så informerer vi dig når app’en er helt klar. Som udgangspunkt bliver det gratis at downloade og bruge denne app.

Personlig coach: 

At skabe et varigt vægttab er også personlig udvikling. For nogen kan der være psykiske blokeringer, der bunder i lavt selvværd, traumer eller gamle tankemønstre el.lign. Her er der mulighed for at koble et on-line coaching forløb til forløbet med app’en.

Coaching forløbet er et on-line forløb på 5*30 minutters dialog – gennem skype eller som e-mails. Den første “session” handler om at afdække din situation, så vi samme kan finde frem til særlige temaer, der skal arbejdes med undervejs i forløbet.

Kontakt mig gerne fortroligt og uforpligtende, så vi kan få en snak om, hvordan vi kan tilrettelægge et målrettet forløb for dig. Skriv til sten@hypnohuset.dk eller ring på 20 91 49 00

Læs mere om mine online forløb ved at klikke her