Varigt vægttab på kun 100 dage

Det er dine vaner, der er årsagen til overvægt

Det er dine vaner, der forhindrer dig i at opnå et varigt vægttab.  Når du ændre vanerne vil du bryde et gammelt mønster og bane vejen for en sund livsstil med glæde, overskud og mere selvværd. Samt naturligvis nå den vægt, der er den rigtige for dig.

Sammen med en dygtig forsker i overvægt og en dygtig designer af apps har jeg udviklet en enestående app. Den indholder hypnotiske, guidede meditationer, som vil hjælpe dig med at træne din indre stemme. Princippet er, at det er de små daglige skridt i den rigtige retning, der giver den store forskel.

Du får gratis en app, som indeholder 8 lydfiler som jeg har forfattet og indtalt. Indholdet bygger på både videnskab og erfaringer fra de mange klienter jeg har haft i klinikken.

Den er bygget op, så du over en periode arbejder med et tema ad gangen. Du lytter til lydfiler og træner nye og enkle vaner. Det handler f.eks om at skabe gode madvaner, sukkervaner og motionsvaner.

I forløbet kan du tilmelde dig informationsbreve, hvor jeg fra tid til anden sender dig tips og tricks. (Lad dig ikke forstyrre af, at de kaldes “nyhedsbreve”.) Mange sætter pris på at blive opmuntret undervejs.

Læs mere om programmet her http://habiits.com/dk/  

Download Gratis her:

https://apps.apple.com/us/app/habiits/id1341040587?ls=1

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habiits

(Tekst er på engelsk, men indholdet er dansk. Det tilvælger du når du har downloaded.)