Tilbage efter stress på 100 dage

Kom styrket tilbage

Skab forandring ved at gå fra stress til indsigt og personlig udvikling. Et sygdomsforløb giver anledning til at stoppe op og reflektere – hvad kan jeg lære. Ofte handler det om at blive mere bevidst om sine værdier og konkrete værktøjer til at skabe forandring.

Hvis du ikke skaber ændringer i din hverdag vil din stress vende tilbage. Det handler om at forandre de vaner, tankemønstre og vilkår, der i første række skabte stress.

Med stress eller “på vej tilbage” efter et stress forløb, har man ikke megen overskud. Derfor er hele programmet byggetop om små, daglige skridt i den rigtige retning.

Programmet er sammensat af mange af de kendte værktøjer fra f.eks mindfullness, positiv psykologi og naturligvis også mental træning.

Forløbet kommer til at indeholde 3 “lektioner”, som hver består af en lille video med teorier, konkrete øvelser og lydfiler med guidede meditationer. Sidstnævnte naturligvis med hypnotiske budskaber til det ubevidste siden.

Lektionerne er: 

1: Værktøjer til mental oprydning – Her handler det om at få lidt overskud tilbage i dagligdagen.

2: Afdækning af dine værdier – Meget ofte skyldes stress, at vi går for meget på kompromis med vores værdier. Lær at finde det, der er vigtigt for dig.

3: Tilrettelæg din dag – Her får du bl.a værktøjer til at styre din tid rigtigt, til at prioritere og planlægge realistisk.

Mellem hver lektion vil vi naturligvis følge op med 30 minutters coaching via Skype.

Nærmere beskrivelse af konceptet følger, men vil du allerede nu høre mere, så kontakt mig endeligt. Skriv til sten@hypnohuset.dk eller ring på 20 91 49 00

Læs mere om mine online forløb ved at klikke her