Har du prøvet alt og mistet troen på, at det nogensinde lykkes? Føler du dig presset til at stoppe? Læs her om hvordan du får et effektivt rygestop.

Så er dette kurset for dig!

Med dette kursus får du en trofast støtte hele vejen frem til du bliver røgfri for altid. Lydfilerne bliver en god ven, som hjælper dig med at skabe præcist de forandringer, der gør dig helt fri af cigaretter.

Kurset er udviklet af en storryger, der lagde tobakken på hylden for over 15 år siden og aldrig har haft trangen siden. Det bygger dels på hans egne erfaringer og dels på erfaringer med flere hundrede klienter han gennem årene har bistået med at blive røgfri.

Alt det, der har vist sig at virke på storrygere er nu omsat til et on-line kursusforløb.

Rygstop handler i høj grad om alt det, der ske mellem ørene på os. Alle de ubevidste overbevisninger og de tillærte reflekser. Vi tror, at det er svært at blive røgfri – det er en overbevisning, vi har taget til os. Vi tænder cigaretter helt pr rutine, når noget bestemt sker. Det er et tillært refleks.

Dette kursus hjælpe dig med at ændre overbevisninger og fjerne reflekser. På den måde bliver du røgfri – resten af livet.

Sådan fungerer det:

Med ca 14 dages mellemrum modtager du en lydfil, der varer omkring 15 minutter. De bringer dig, skridt for skridt frem mod at blive røgfri. De har et nøje planlagt forløb og med brug af hypnotiske værktøjer.

Efter 30 dage er du røgfri. Herefter får du opfølgende mails med gode råd

Og du har altid mulighed for at kontakte mig via mail, hvis der er noget du får brug for det.

Om Rygestop:

Det er en kendsgerning, at man som ryger ikke har en ægte motivation for at stoppe. Hvis man var 100% motiveret, så var man jo allerede røgfri.

Der er mange årsager til, at motivation svigter. Det vigtigste er nok, at man som ryger ikke kan ses sig selv som ”ikke-ryger”. Rygning er for dem blevet en vigtig del af deres identitet og personlighed. Det gør det svært at give slip, for så melder spørgsmålet sig nemt: ”Hvem er jeg så, når jeg er røgfri”.

På kurset vil du komme til at glæde dig over at ”se” dit nye liv som røgfri.

Rygere er dygtige til at påvirke hinanden med overbevisninger. Det kan være overbevisningen om, at man tager på ved et rygestop eller at temperamentet løber løbsk. Disse overbevisninger er falske og undervejs i kurset vil du lære, hvorfor.

Det er også en falsk overbevisning, at det er svært at blive varigt røgfri.

Nicotinel og andre kommercielle udbydere fortæller dig i reklamer for plastre mv, at det er svært. De lever af at sælge deres produkter. Men det er Fake News.

Der er nogen, som tror, at det er slut med hygge og fester med vennerne, når man er røgfri. De kan ikke forestille sig at man kan have det fantastisk som røgfri – med det er det.

Når man gennem mange år har opfattet sig som ryger og at cigaretter er en nydelse, så har man præget sit ubevidste sind meget kraftigt. Derfor kræver det ubevidste sind rigtigt gode argumenter for at ændre opfattelse. På kurset arbejder vi direkte med at påvirke det ubevidste sind med gode salgsargumenter.

Sådan er forløbet:

Programmet er opbygget som en serie sessioner, på samme måde, som hvis du var hos en terapeut. Forskellen er bare, at du selv tilrettelægger hvornår og hvordan du gennemfører forløbet.

De enkelte sessioner er udviklet ud fra et meget nøje kendskab rygestop processen. Det er en viden, der er erfaret i samarbejde med flere hundrede klienter, er i dag er røgfrie.

For hver session er der helt centrale salgsbudskaber til dit underbevidste sind. Derfor skal du lytte mindst 5 gang til samme lydfil i løbet af maks 10 dage. Og naturligvis gennemføre de øvelser, der bliver anbefalet.

I løbet af de første 30 dage bliver du røgdfri. Dernæst bliver du støttet i det videre forløb med at blive ved med at være røgfri. Når man har brugt et halt eller helt liv på at være ryger, så er det vel ok at investere nogen tid for at gøre sig røgfri.

Hver session bygger ovenpå i forhold til den foregående. Derfor er det vigtigt at følge det anbefalede forløb. Du kan naturligvis altid gå tilbage til en af de foregående sessioner, hvis du har lyst til et genhør.

Sessionerne er:

1: Introduktion

Her hører du om baggrunden for programmet og forfatterens egen historie om at blive røgfri. Nogle af myterne om rygestop bliver behandlet og giver nok lidt stof til eftertanke. Endeligt vil du høre nærmere om, hvordan du bruger programmet mest effektivt.

2: Forberedelse af rygestop

Her introduceres du til din personlige kvalitetstid, hvor du giver dig selv en dyb afslapning. Her arbejdes der med at træne nye vaner og konkret med at reducere dit cigaretforbrug.

3: Afskeden

Du glider ind i den dybe afslapning, som du lærte i 2 session og herfra finder du den sande motivation til at blive røgfri. Når du har fundet den, er du klar til at tage afsked med cigaretter, røg og nikotin for altid.

4: Endelig røgfri

Du er nu klar til at give fuldstændigt slip på cigaretternes tyranni og i denne session bliver du røgfri. Du er færdig med at være slave og vil nyde din nye frihed.

5: Forankring:

Du vil blive udfordret af gamle vaner og tankemønstre. Efter ca. 14 dage som røgfri vil tanken ofte melde sig om, at ”man kan jo bare lige tage en enkelt cigaret – bare for at vise, at man kan”. I denne session får du et boost, så du nemt står imod udfordringerne.

6: Røgfri resten af livet:

Efter 3 måneder forstærkes dine nye vaner og overbevisninger om, at du er røgfri og vil være det resten af livet. Måske får du lyst til at lytte til nogle af de foregående lydfiler, som har gjort mest indtryk.

7: Dit nye liv:

Efter 6 måneder fra starten forstærkes dine nye overbevisninger og sammen evaluerer vi rejsen fra at være ryger til at blive røgfri. Og det vil være 100% naturligt for dig at være røgfri. Du kan faktisk undre dig lidt over, at du engang var slave af cigaretterne.

Pris: 

Hele forløbet koste kun det samme som en pakke cigaretter hver dag i en måned! I alt kl. 1200,00. Og det bedste af det hele er, at du allerede måneden efter starten har tjent pengene hjem igen. Ved at du ikke køber cigaretter.

Dit næste skridt:

Klik her for at komme videre til at komme i gang.

Derefter bliver du mødt med en dialogboks, hvor du skal registrere dig og betale kursusafgiften.
Når du har gjort det, får du en bekræftelse på dit køb med et link, som du skal følger.

Du får også en velkomst hilsen fra mig og efterfølgende får du så den første lydfil.
Og så er du i gang.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på en fantastisk rejse. Til et helt nyt liv.