Værktøjer til din udvikling

Guidede meditationer

Her vil du finde en række lydfiler, som kan var en inspiration til din personlige udvikling. Det er filer jeg har skrevet manuskript til og selv har indtalt. Det betyde, at jeg bruger en del hypnotiske metoder og teknikker til at forstærke udbyttet af at lytte til dem.  For nogen kan filerne anvendes i direkte forlængelse af sessioner i min klinik. Der vil de kunne forstærke budskaberne og den forandring, der er sat i gang.

For andre vil lydfilerne fungere som en god “hypnose træning” – når du lytter til dem, vil du efterhånden blive mere tryg ved at gå i trance og du vil øve nogle af de værktøjer, vi konkret bruger i selve terapien.

Alle lydfiler er bygget op som “guidede meditationer” som du får det største udbytte af, når du lytter med høretelefoner.

Du må naturligvis ikke være beskæftiget med aktiviteter, der kræver din fulde opmærksomhed, mens du lytter til filerne.

Hvis der er temaer til lydfiler, som du kunne ønske dig til din udvikling, så kontakt mig endeligt.

Musik og lydfiler

Her finder du underlægningsmusik til dine egne meditationer. Det er musikfiler, som jeg selv anvender ved behandlinger – bare ved at lytte til dem vil du automatisk forstærke sessionen hos mig. Har du ikke været her på klinikken, vi du helt sikkert få glæde af musikken alligevel.

E-Bøger

Her finder du PDF udgaven af den lille bog “Tro på det”. Den blev hurtigt en bestseller, da den blev udgivet for over 10 år siden. Og budskaberne holder fortsat.

Rigtig god fornøjelse