Lydsessioner

Lydfiler med hypnotisk indhold, så du kan tilrettelægge dit eget forløb eller have et bibliotek at sessioner du kan lytte til igen og igen

Lydsessioner giver dig mulighed for selv at sammensætte et udviklingsforløb med fokus på præcist de forandringer du ønsker dig.

100 dages programmerne er forløb, hvor du løbende modtager målrettede lydsessioner suppleret med inspiration via e-mails.

Lydsessioner er lydfiler, som taler direkte til dit underbevidste sind på samme måde som hvis du var til en personlig session hos mig.

Lydfiler

Smuglyt og download her

Her vil du finde en række lydfiler, som kan var en inspiration til din personlige udvikling. Det er filer jeg har skrevet manuskript til og selv har indtalt. Det betyde, at jeg bruger en del hypnotiske metoder og teknikker til at forstærke udbyttet af at lytte til dem.  For nogen kan filerne anvendes i direkte forlængelse af sessioner i min klinik. Der vil de kunne forstærke budskaberne og den forandring, der er sat i gang.

For andre vil lydfilerne fungere som en god “hypnose-træning”. Når du lytter til dem, vil du efterhånden blive mere tryg ved at gå i trance og du vil øve nogle af de værktøjer, vi konkret bruger i selve terapien.

Alle lydfiler er bygget op som “guidede meditationer” som du får det største udbytte af, når du lytter med høretelefoner.

Her finder du også underlægningsmusikken til dine egne meditationer. Det er musikfiler, som jeg selv anvender ved behandlinger. Blot ved at lytte til dem, vil du automatisk forstærke sessionen hos mig.

Har du ikke besøgt Hypnohuset endnu? Du vil helt sikkert stadig få glæde af musikken og lydfilerne.

Her kan du læse mere om mit store udvalg af lydsessioner – alle til download her fra siden på siden:

Styrk dit selvværd – Giv dit selvværd et fortjent boost.

Find roen og stress ned – Giv slip på hverdagens stress og få ny energi.

Sov godt – Bliv guidet ind i en god og dyb søvn.

Powernap – Effektiv søvn på kun 14 minutter. Du vil få ny energi i en hektisk hverdag.

Hvis du har en god idé til nye temaer for mine lydfiler, skal du ikke tøve med at kontakte mig på sten@hypnohuset.dk eller ved at ringe på 20 91 49 00.

Hør hvordan andre har haft glæde af lydsessioner

Michelle fortæller om angst og stress

Personlig lydfil er guld værd

Jeg har i snart 3 uger benyttet mig af en personlig hypnose lydfil. Den er blevet en del af min daglige rutine og en måde for mig at arbejde videre med hypnosen på, ved siden af sessionerne i hypnohuset.

Lydfilen er udarbejdet med særligt fokus på mine udfordringer og de resultater, jeg ønsker at opnå gennem hypnoterapi.
Jeg har i snart 10 år kæmpet med angst og depressive perioder. Det er noget, der ikke alene har gået mig meget på, men også har holdt mig tilbage i mit liv. Angsten har sat dagsordenen og alle mine beslutninger er taget i frygt og bekymring.

Den personlige lydfil har været en kæmpe hjælp i min dagligdag. Når de negative tanker kommer og angsten begynder at tage over, slår de mig ikke ud af kurs som de gjorde tidligere. Jeg oplever ikke længere at skulle igennem en lang depressiv periode efter et angstanfald, og jeg har heller ikke længere et behov for at gemme mig væk. For mig er dette en kolossal forandring på kun 3 uger, og jeg forventer derfor også, at angsten og de depressive følelser kommer til at fylde endnu mindre i fremtiden.

Den personlige lydfil har givet mig stabilitet og ro. En del af mit sind er blevet stærkere og venligere mod mig selv. På trods af det, der sker omkring mig, har jeg nu følelsen af, at jeg kan komme igennem svære perioder og håndtere situationer, der tidligere gav mig angst.

Sten guider én igennem hypnosen på en overbevisende og omsorgsfuld måde. Man er hele tiden i sikre hænder, mens man arbejder med sig selv og sit sind. I løbet af dagen ser jeg faktisk frem til at lytte til lydfilen. Den giver et pusterum og en ro i hverdagen. Det er lidt som om nogen lægger hånden på éns skulder og siger ‘det skal nok gå. Du klarer den.’ Og for første gang i meget lang tid, så begynder jeg også selv at tro på, at det nok skal gå.

Michelle

E-Bøger

Læs mere og download her

Her finder du PDF udgaven af den lille bog “Tro på det”. Den blev hurtigt en bestseller, da jeg fik den udgivet for over 10 år siden.

Budskaberne er dog stadig aktuelle og derfor er bogen stadig yderst gavnlig.

Du kan læse mere om min bog her:

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med både bøger og lydfiler!

Hvis du ønsker at aftale tid til en behandling eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på sten@hypnohuset.dk eller ved at ringe på 20 91 49 00.