Livets overgange

Efter store kriser kan det være svært at finde fodfæste igen. Det kan være en skilsmisse eller et forhold, man har svært ved at give slip på. Det kan f.eks være en opsigelse efter et dårligt jobforløb eller det kan være stress. I alle disse tilfælde er der hjælp at hente.

Du kan vælge et traditionelt forløb, hvor vi gennem samtaler, coaching og hypnose kan skabe afklaring og følelses forløsning. Typisk vil det være et forløb over 5 sessioner. Kontakt mig for at høre nærmere 

Hvis du vælger et on-line forløb, så kan du selv bestemme tid og sted for at arbejde med dig selv. Læs nærmere nedenfor

Kom godt igennem livskrisen

Vi oplever fra tid til anden kriser i livet – en livskrise. Krise betyder forandring og er en overgang fra et sted i livet til det næste. Fra barn til teen-ager. Fra voksen til moden.

Meget ofte viser krisen sig ved en utilfredshed med tingenes tilstand og en frustration over, at man ikke kan se “lyset” eller finde vejen til at skabe de nødvendige forandringer. Mange kender til udtryk som “midtvejskrisen” omkring de 40 – men faktisk er der også 30 års og 50 års kriser.

En livskrisen kan også være en opsigelse, en skilsmisse eller en periode med meget stress. Perioder, hvor noget er slut  uden noget andet er sat i stedet. Det er perioder, hvor følelser og mange tanker blandes i et forvirrende mylder.

Ordet krise betyder forandring og vi udfordres simpelthen på vores evne til at håndtere disse kriser. Nogen forsøger at  kæmpe imod og resultatet bliver udmattelse. Andre flyder med uden at stoppe op og reflektere. De oplever at utilfredsheden med tingenes tilstand bliver større. Det kan i værste fald blive til stress og depressioner.

Hemmeligheden er at give sig selv lov til at stoppe op, blive afklaret over situationen og derefter vælge en ny og bedre retning. Dette 100 dages program hjælper dig til at komme styrket gennem den overgang i livet, du står overfor.

Du vil blive guidet til at tage temperaturen på din livskvalitet. Du vil få værktøjer til at finde ubalancerne i din dagligdag og til at kortlægge dine sande værdier. Og endeligt vil du få afdækket dine sande styrker – dem, som giver dit liv et nyt indhold og flow.

Programmet kommer til at indeholde 5 lektioner, hver med en lille video med relevante teorier, konkrete værktøjer og lydfiler med guidede meditationer. Sidstnævnte naturligvis med hypnotisk indhold.

Som en del af kurset får du et “klippekort” med 5*30 minutters on-line dialog med din guide på rejsen. Du kan bruge det til at sende spørgsmål via e-mail og få et skriftligt svar. Eller du kan gøre brug af skype og få en direkte dialog om emner, der er vigtige for dig.

Prisen for dette forløb er kr. 3900,00, som betales over 5 gange.

De 5 lektioner er:

Forandring og kriser: Lidt teori om forandring og kriser. Samt værktøjer til at afklare din situation.

De sande værdier: Afdækning af det, der er det vigtigste for dig.

De sande styrker: Afdækning af de personlige styrker, som det give glæde at arbejde med

Balancen i livet: Et øjebliksbillede af situationen i de vigtigste områder af dit lv

Visionen om fremtiden og vejen dertil: Hjælp til den gode plan, der giver dig overskud og øget livskvalitet.

En nærmere kursusbeskrivelse er undervejs, men er du nysgerrig allerede nu, så kontakt mig på sten@hypnohuset.dk.

Læs mere om mine online forløb ved at klikke her