Det er aldrig for sent at blive røgfri. Du kan med garanti blive røgfri resten af livet – også selv om du ikke tør tro helt på det. Dit helbred bliver bedre allerede 20 minutter efter du har slukket din sidste cigaret.

Netop nu: Kun kr. 495,00 – det svarer til hvad mange lader gå op i røg på bare 8 dage. Investér langsigtet i dig selv.

Hør nærmere her og læs om løsningen nedenfor.

Det tager kun et minut at stoppe.

Det tager kun 1 minut at stoppe med at ryge – du skal bare lade være med at tænde den næste cigaret. MEN, såden er virkeligheden jo ikke. Derfor har jeg lavet et program, hvor du i løbet af kun 3 uger bliver røgfri og hvor du får redskaber til ikke at falde i. Eller begynder at erstatte rygning med andre dårlige vaner. Læs om metoden nedenfor.

  • Har du prøvet alt og mistet troen på, at det nogensinde lykkes?
  • Føler du dig presset til at stoppe?
  • Tror du at du ikke kan nyde en øl eller et glas vin, når du er røgfri?
  • Er du nervøs for dit helbred og mærker du begyndende tegne på dårlige lunger?

Hvis du følger dette forløb garanterer jeg, at du bliver røgfri uden tilbagefald. Og du gør det i dit eget tempo! Og bedst at alt: Din krop bliver bliver hurtigt bedre og mere modstandsdygtig.

Prisen skal ikke være en undskyldning for dig – derfor får du hele pakken for kun kr. 495,00 

Jeg ved, hvad der virker

Jeg ved, hvordan det er at stoppe med at ryge. Efter at have været mere end storryger lagde jeg cigaretterne på hylden for snart 15 år siden og har aldrig savnet dem siden.

Mit mål er at hjælpe andre med at stoppe og uden tilbagefald. Jeg har lavet et program, som bygger på mine egne erfaringer og ikke mindst de teknikker og metoder, som har været en succes for mange, mange klienter hos mig.

Dette kursus forener det bedste fra 2 verdener: Du får personlig rådgivning og du får lydfiler, som hjælper dig videre.

Med dette forløb får du en trofast støtte hele vejen frem til du bliver røgfri for altid.

Rygestop handler i høj grad om alt det, der ske mellem ørene på os. Alle de ubevidste overbevisninger og de tillærte reflekser. Vi tror, at det er svært at blive røgfri – det er en overbevisning, vi har taget til os. Vi tænder cigaretter helt pr rutine, når noget bestemt sker. Det er et tillært refleks. Jeg hjælper dig med at ændre overbevisninger og fjerne reflekser. På den måde bliver du røgfri – resten af livet.

Sådan fungerer det:

Lydfiler med et særligt hypnotisk indhold er kærnen i dette forløb. Indholdet af disse lydfiler er præcist det samme, som man får  under hypnose hos mig. Jeg ved, hvad der virker og hvordan det underbevidste sind kan overbevise.

Du modtager lydfiler nye lydfiler hver uge og din opgave er så bare at finde tid til at lytte til hver af dem 2-3 gange.

Undervejs vil du modtage mails fra mig med tips og gode ideer. De skal hjælpe dig med at bevare den gode motivation. Det er en del af programmet, så læs og bliv inspireret.

En bonus er, at du altid kan gå tilbage i programmet og lytte til de lydfiler, der har været den størst støtte for dig.

Du vil til hver en tid kunne kontakte mig, hvis du har brug for det.

Klar til at gå igang? Så book et forløb lige her og nu – klik lige her 

Om Rygestop:

Det er en kendsgerning, at man som ryger ikke har en ægte motivation for at stoppe. Hvis man var 100% motiveret, så var man jo allerede røgfri.

Der er mange årsager til, at motivation svigter. Det vigtigste er nok, at man som ryger ikke kan ses sig selv som ”ikke-ryger”. Rygning er for dem blevet en vigtig del af deres identitet og personlighed. Det gør det svært at give slip, for så melder spørgsmålet sig nemt: ”Hvem er jeg så, når jeg er røgfri”. Kendsgerningen er, at du endeligt bliver dig selv igen!

I dette forløb vil du komme til at glæde dig over at ”se” dit nye liv som røgfri.

Rygere er dygtige til at påvirke hinanden med overbevisninger. Det kan være overbevisningen om, at man tager på ved et rygestop eller at temperamentet løber løbsk. Disse overbevisninger er falske og undervejs i forløbet vil du lære, hvorfor.

Det er også en falsk overbevisning, at det er svært at blive varigt røgfri.

Nicotinel og andre kommercielle udbydere fortæller dig i reklamer for plastre mv, at det er svært. De lever af at sælge deres produkter. Men det er Fake News.

Der er nogen, som tror, at det er slut med hygge og fester med vennerne, når man er røgfri. De kan ikke forestille sig at man kan have det fantastisk som røgfri – med det er det.

Når man gennem mange år har opfattet sig som ryger og at cigaretter er en nydelse, så har man præget sit ubevidste sind meget kraftigt.

Derfor kræver det ubevidste sind rigtigt gode argumenter for at ændre opfattelse. I forløbet arbejder vi direkte med at påvirke det ubevidste sind med gode salgsargumenter.

Hvis du ønsker et tættere forløb, hvor jeg coacher dig direkte, så læs her: Rygestop der virker

Sådan er forløbet:

Programmet er opbygget som en serie sessioner, på samme måde, som hvis du var hos en terapeut. Forskellen er bare, at du selv tilrettelægger hvornår og hvordan du gennemfører forløbet.

De enkelte sessioner er udviklet ud fra et meget nøje kendskab rygestop-processen. Det er en viden, der er erfaret i samarbejde med flere hundrede klienter, er i dag er røgfrie.

For hver session er der helt centrale salgsbudskaber til dit underbevidste sind. Derfor skal du lytte mindst 2-3 gange til samme lydfil i løbet af maks en uge. Og naturligvis gennemføre de øvelser, der bliver anbefalet.

I løbet af de første 30 dage bliver du røgfri. Dernæst bliver du støttet i det videre forløb med at blive ved med at være røgfri. Når man har brugt et halvt eller helt liv på at være ryger, så er det vel ok at investere nogen tid for at gøre sig røgfri.

Hver session bygger ovenpå i forhold til den foregående. Derfor er det vigtigt at følge det anbefalede forløb. Du kan naturligvis altid gå tilbage til en af de foregående sessioner, hvis du har lyst til et genhør.

Sessionerne er:

Lydfil 1: Introduktion

Her hører du om baggrunden for programmet og min egen historie om at blive røgfri. Nogle af myterne om rygestop bliver behandlet og giver nok lidt stof til eftertanke. Endeligt vil du høre nærmere om, hvordan du bruger programmet mest effektivt.

Lydfil 2: Forberedelse af rygestop

Her introduceres du til din personlige kvalitetstid, hvor du giver dig selv en dyb afslapning. Her arbejdes der med at træne nye vaner og konkret med at reducere dit cigaretforbrug.

Lydfil 3: Afskeden

Du glider ind i den dybe afslapning, som du lærte i 2 session og herfra finder du den sande motivation til at blive røgfri. Når du har fundet den, er du klar til at tage afsked med cigaretter, røg og nikotin for altid.

Lydfil 4: Endelig røgfri

Du er nu klar til at give fuldstændigt slip på cigaretternes tyranni og i denne session bliver du røgfri. Du er færdig med at være slave og vil nyde din nye frihed.

Lydfil 5: Forankring:

Du vil blive udfordret af gamle vaner og tankemønstre. Efter ca. 14 dage som røgfri vil tanken ofte melde sig om, at ”man kan jo bare lige tage en enkelt cigaret – bare for at vise, at man kan”. I denne session får du et boost, så du nemt står imod udfordringerne.

6: Røgfri resten af livet:

Efter 3 måneder forstærkes dine nye vaner og overbevisninger om, at du er røgfri og vil være det resten af livet. Måske får du lyst til at lytte til nogle af de foregående lydfiler, som har gjort mest indtryk.

7: Dit nye liv:

Efter 6 måneder fra starten forstærkes dine nye overbevisninger og sammen evaluerer vi rejsen fra at være ryger til at blive røgfri. Og det vil være 100% naturligt for dig at være røgfri. Du kan faktisk undre dig lidt over, at du engang var slave af cigaretterne.

Pris: 

LIGE NU: KUN KR 495,00

Jeg vil så gerne hjælpe dig i gang og økonomien skal bestemt ikke være en undskyldning.

Dit næste skridt: Klik her for at komme videre til at komme i gang.

Du vil blive mødt med en dialogboks, hvor du skal registrere dig og betale kursusafgiften.
Når du har gjort det, får du en bekræftelse på dit køb med et link, som du skal følger.

Du får også en velkomst hilsen fra mig og efterfølgende får du så den første lydfil.
Og så er du i gang.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på en fantastisk rejse. Til et helt nyt liv.