Beretninger om sukkeafhængighed

Her følger beretninger fra klienter, der har givet slip på sukkerafhængighed efter en behandling i Hypnohuset hos Sten Svensson

Kvinde – 19 år

Jeg opsøgte Stens praksis, da jeg følte mig dårligt tilpas pga. min vægt og udseendet af min krop, det på trods af at min BMI indikerer at jeg er normalvægtig.

Jeg havde før opsøgt en hypnotisør, men jeg følte ikke at det havde virket optimalt. Under sessionen med Sten kunne jeg mærke at selve oplevelsen og følelserne som hypnosen berørte føltes meget stærkere.

Under hypnoterapien var et af målene, at tilgive mine forældre for den opmærksomhed der var blevet frataget mig, da mine søskende blev født, og som dengang havde fået mig til at føle mig mindreværdig og ikke god nok.

Da jeg blev ældre blev disse følelser flyttet over på min højde og vægt, så jeg så disse som grunde til at jeg ikke var god nok. Men det har ændret sig efter hypnosen. Jeg føler mig tilpas i min krop nu og ved, at fordeling af mine forældres opmærksomhed var uundgåelig, og at min krop er perfekt som den er.

Kvinde – Sukkerafhængighed

Så er der snart gået 21 dage siden jeg var i Hillerød og blive hypnotiseret – og det er gået fantastisk godt. Jeg har ikke rørt sukker eller drukket cola. Og jeg har ikke følt mig snydt over at skulle holde mig fra det

Til gengæld har jeg haft en enorm tørst, som først nu er ved at ligge på et forholdsvis normalt plan – 3 liter. Så indtil videre, vil jeg kalde det en succes.