Beretninger om personlige kriser

Her følger beretninger om klienter, der befandt sig i en krise. Efter et par sessioner i Hypnohuset ved Sten Svensson oplevede de at få “ro på”.

Kvinde, 45 år – Ro og afslapning

Jeg havde jeg en rigtig god oplevelse med min første hypnose. Vi fokuserede jo på præsentationer overfor de større forsamlinger på arbejdspladsen, og det har jeg ikke rigtig haft mulighed for at prøve af.

Til gengæld har jeg haft gode erfaringer med at finde ro i øvelsen med de dybe indåndinger og lade roen fordele sig ud i kroppen. Den har jeg haft stor fornøjelse af.

Uden at vi havde talt om det forinden, så nævnte du under hypnosen, at hvis der var en knude i maven, så skulle den forsvinde, og jeg må indrømme, at jeg i forbindelse med de kaotiske forhold på min tidligere arbejdsplads netop havde haft en knude i maven, og den var helt forsvundet, da jeg gik hjem fra min hypnose-session, og jeg har ikke oplevet den siden.

Kvinde, 45 år – Personlig krise:

”Jeg skylder Sten Svensson en stor tak. Han har med hypnose og samtaleterapi hjulpet mig i en svær personlig krise. Den kombinerede terapi har givet mig indsigter og forståelser for min situation samt forløst ”smerten” i en sådan grad, at familiemedlemmer har bemærket det.”