Beretninger om at blive røgfri

Her følger beretninger fra klienter, som har gennemført et rygestop og er blevet røgfrie efter sessioner i Hypnohuset ved Sten Svensson:

Mand, 55 år – ryger

Det er gået RIGTIG godt siden jeg i starten af november 2012 var hos dig for at blive røgfri. Røgstoppet har været næsten uden problemer – og “genvejstasten” har været en hjælp i processen.

Jeg er meget taknemmelig for din hjælp. Jeg ved dog også at det at man erlægger et beløb for at blive røgfri tvinger beslutningen igennem, man er ikke så tilbøjelig til at udskyde beslutningen et par dage, hvis man pludselig skulle få trang, fordi en sådan udskydelse vil være “spild” af investeringen. Der er ekstra incitament i at have foretaget en investering, som man nødig vil spilde.

Jeg har været 100% røgfri fra jeg forlod konsultationen og jeg har ingen problemer haft med at holde mig røgfri.

Kvinde, 30 år – ryger

Jeg har været fast ryger i 15 år, uden pause, og har prøvet utallige gange at stoppe med at ryge og troede aldrig det ville lykkes. Efter hypnosen hos Sten har jeg været helt røgfri og det har været nemt at stoppe med at ryge. Det var som om hypnosen fik mig til at indse hvor dårlig rygningen var for mig og fik vendt magtbalancen sådan at det var mig og ikke det underbevidste der bestemte, så jeg kunne forholde mig stærk og bekæmpe trangen når den dukkede op. Jeg vil helt klart anbefale andre at prøve hypnose, da det måske er det der skal til for at ændre nogle vaner som er dårlige for een.

Kvinde i 50’erne

Endelig RØGFRI ‼ efter at have været storryger i mange år, og haft mange mislykkede forsøg på at stoppe. Hørte jeg om en, der havde fået hjælp til at kvitte cigaretterne med Sten’s hjælp. Straks ringede jeg til Hypnohuset …. fik en tid, men tænkte samtidig, er det nu godt, det er snart december, med alt hvad dertil høre. Men nej, jeg var træt af, at stå ude i kulden, og ryge og min hoste gjorde det jo ikke bedre.  Fordi jeg af erfaring ved, hvor svært det har været de andre gange jeg har forsøgt, valgte jeg et behandlingstilbud på tre gange. Og det virkede …. Nu har jeg været røgfri i to måneder, og jeg har ikke haft lyst på noget tidspunkt, FANTASTISK ‼ starter aldrig igen.  Det er et utroligt behageligt forløb, hvor Sten forstår, at hjælpe med andre små problematikker, der måtte opstå.  TAK ❣