Beretning om Pollen allergi

Her følger beretningen fra en klient med pollenallergi. Hendes udfordring var, at allergien forhindrede hende i at deltage i løb i den periode, hvor pollentallene er højest.

Efter en behandling i Hypnosehuset ved Sten Svensson blev hun fri af sin allergi. Læs mere her:

Kvinde 35

Det var som om der var noget i brystet der lettede. Den første løbetur efter hypnose var ikke specielt god, forstået på den måde at jeg havde den samme følelse som når man lige har født….. følelsen af at lungerne lige skal folde sig ud og man nu kan bruge fuld kapacitet. Det resulterede i at jeg var meget forpustet. De efterfølgende ture var som de skulle være …. en nydelse.

Så jeg har det fantastisk. Jeg kan trække vejret når jeg løber og jeg gennemførte Berlin Marthon:- ) Jeg løb hele vejen, og havde det godt i overkroppen. Benene var noget trætte da jeg rundede de 30 km, men det skal de nok bare være. Så jeg er meget glad.