En klient besøgte mig for ca 6 måneder siden. Temaet var at blive afklaret om, hvilken retning i livet hun skulle følge. I dette tilfælde valgte vi at få en indsigt gennem regression – altså at gå tilbage til hendes tidligere oplevelser, der kunne give et fingerpeg.

Nøglen er, at hvad er føles rigtigt er rigtigt. Og hvad der er let og give medgang, er rigtigt.

I dag fik jeg en tilbagemelding, som gjorde mig rigtig glad. Klienten skrev:

”Jeg var hos Sten, fordi jeg ville, gennem regression, komme i kontakt med nogle dybe følelser, og blive mere bevidst om retningen mit liv skulle tage. Efter en behandling hos Sten, blev følelserne og billederne ved at vibrere inde i mig i meget lang tid, og jeg føler, jeg er på rette vej. Vi havde en rigtig god og dyb samtale efter behandlingen, som ifølge mig, også er en vigtig del af sessionen. At være hos Sten er trygt og godt: Sten er empatisk og inspirerer tillid. Sten har en ”hjerteforståelse”, som jeg sjældent har mødt hos en behandler.”

Det der glæder mig aller mest er er, at klienten fik tilliden og modet til at lytte til selv og følge sine følelser.

I dette tilfælde brugte vi regression som et af flere værktøjer. Måske er det rigtigt for dig – måske ikke. Som terapeut er det min opgave at finde de værktøjer, som giver mest mening for dig.

Jeg håber at denne beretning kan inspirere dig til at finde din egen vej.