En klient besøgte mig for ca 6 måneder siden. Temaet var at blive afklaret om, hvilken retning i livet hun skulle følge. I dette tilfælde valgte vi at få en indsigt gennem regression – altså at gå tilbage til hendes tidligere oplevelser, der kunne give et fingerpeg.

Nøglen er, at hvad er føles rigtigt er rigtigt. Og hvad der er let og give medgang, er rigtigt.

I dag fik jeg en tilbagemelding, som gjorde mig rigtig glad. Klienten skrev:

”Jeg var hos Sten, fordi jeg ville, gennem regression, komme i kontakt med nogle dybe følelser, og blive mere bevidst om retningen mit liv skulle tage. Efter en behandling hos Sten, blev følelserne og billederne ved at vibrere inde i mig i meget lang tid, og jeg føler, jeg er på rette vej. Vi havde en rigtig god og dyb samtale efter behandlingen, som ifølge mig, også er en vigtig del af sessionen. At være hos Sten er trygt og godt: Sten er empatisk og inspirerer tillid. Sten har en ”hjerteforståelse”, som jeg sjældent har mødt hos en behandler.”

Det der glæder mig aller mest er er, at klienten fik tilliden og modet til at lytte til selv og følge sine følelser.

I dette tilfælde brugte vi regression som et af flere værktøjer. På den måde fik vi ryddet op i begrænsende overbevisninger og negative tankemønstre.  På den måde opnåede klienten den klarhed, der giver ro i maven.

Jeg håber at denne beretning kan inspirere dig til at finde din egen vej. Budskabet er, at der er en vej selv om man til tider kan føle man sidder fast.

Find retningen i dit liv

Læs mere om hvordan du kommer igennem livets store forandringer her